Rólunk


Kezdeti konzultációk

Ebben a szakaszban számos konzultációval segítünk meghatározni a célokat és a tartalmat. Az Ön elképzelései és a mi tapasztalatunk alapján segítünk a megfelelő informatikai megoldás kiválasztásában.


1. Lépés

Látványterv

Az Önök által bekért árajánlat elfogadása után cégünk elkészíti a meglévő arculathoz igazodó Internetes oldal fő/nyitó, illetve belső oldalát bemutató látvány tervet, mely egy átadás-átvétellel zárul.

2. Lépés

Programozás

A látványterv elfogadása után kezdetét veszi a munka tartalmi, programozási része, melyhez a szöveg és képanyagot, illetve a még szükséges forrásanyagot a Megrendelő biztosítja.


3. Lépés

Adatok feltöltése

A forrásanyag WORD, PDF, EXCEL, illetve bármilyen szöveges fájl formátumban, a használathoz szánt képanyagot CD-n archiválva *.jpg, *.gif, vagy *.tiff, cég Logo esetén: *.ai, *.eps, illetve bármilyen vektorgrafikus formátumban szükséges.

A weblapjaink fejlesztésének
irányelvei és követelményeiA fejlesztés célja egy olyan grafikailag, szerkezetileg és funkcionálisan egységes, honlap kialakítása, amely egy új üzleti kommunikációs eszközként alkalmazva, lehetőséget nyújt:

  • a cég megjelenésének formálására
  • az ügyfélkapcsolatok javítására, bővítésére
  • aktuális hírek közzétételére a cégről
  • magasabb szintű együttműködésre a partnerekkel
  • a belső folyamatok hatékonyságának növelésére


A számítástechnikai fejlesztéseket teljes lebonyolítással, az igényfelméréstől, a tervezésen át a betanításig vállaljuk. Igény esetén projekt-modulok kivitelezését is elvégezzük.

A projekteken minden esetben képzett informatikus mérnök szakemberek dolgoznak, a 21 században elvárható informatikai követelményeknek megfelelően.

Munkatársaink hivatásuknak tekintik, hogy a rájuk bízott feladatokat a legjobban végezzék.

Cégünk jelenleg több nagy kapacitású Intel processzorral, működő szerverrel dolgozik, amelyeken folyamatosan biztosított az adatvédelem, párhuzamos mentési technológia használatával.

Szervereink a legnagyobb Magyarországi Internet szolgáltatók szerverparkjaiban vannak elhelyezve, melyeken kivétel nélkül Unix alapú szoftvereket alkalmazunk a folyamatos rendelkezésreállás, stabilitás érdekében.
Gépeink folyamatos monitorozás alatt állnak, a nap 24 órájában.

Kliensgépeinken kollégáink a legfejlettebb operációs rendszerek használatával, illetve a grafikai alkalmazások terén is mindig az aktuális szoftverek alkalmazásával várják Ügyfeleink minden irányú kéréseit.

Irodánkban nagy sávszélességű Internet kapcsolaton keresztül tudjuk biztosítani partnereinkkel a folyamatos kommunikáció lehetőségeit.

Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a szoftverek legalizálására, ezért irodánkban kivétel nélkül legális, jogtiszta szoftvereket használunk.

Célunk az, hogy csapatunk létszámban, szervezettségben és szakmailag töretlenül fejlődjön, valamint meglévő, illetve új Megbízóink a továbbiakban is megelégedettséggel vegyék igénybe az általunk nyújtott szolgáltatásokat. Ennek érdekében törekszünk az Ügyfélorientált, irányított, megoldásközpontú cég kiépítésére, fejlesztésére.

Nálunk minden Partner azt érzi, hogy számunkra csak Ő létezik. Vevőink elégedettségét jelzi, hogy egyes projekteket már több alkalommal is elkészítettek velünk. Ügyfeleinkkel kialakított bizalmi alapokon nyugvó, személyes kapcsolat teszi gyümölcsözővé a közös erőfeszítések eredményeit.

Vállalatirányítás
Weboldal-készítés
Kereső-optimalizálás
Webprogramozás
Domain név
CMS
Közösségi Média
Koncepciókészítés
UNIX rendszerek konfigurálása, programozása
Projekt-modulok fejlesztése
Webtárhely
Arculattervezés
Logikai és fizikai rendszertervek készítése
Szoftvertelepítés
Adatbázisok feltöltés
Facebook alkalmazás
Webáruházak tervezése, kivitelezése
Webdesign
Mobil alkakmazás fejlesztés
Nyomdai előkészítés
Grafikai munkák
Honlap-elemzés

 

Készen áll?


Nálunk minden Partner azt érzi, hogy számunkra csak Ő létezik. Vevőink elégedettségét jelzi, hogy egyes projekteket már több alkalommal is elkészítettek velünk. Ügyfeleinkkel kialakított bizalmi alapokon nyugvó, személyes kapcsolat teszi gyümölcsözővé a közös erőfeszítések eredményeit.


Kapcsolat